Mapiramo

Koncerti „Za Koju” <3

Serija koncerata podrške, koje organizuje Odličan hrčak, za što brži oporavak frontmena grupe Disciplin A Kitschme, Dušana Kojića Koje, biće održana 18. i 26. oktobra u Elektropioniru i SubBeernom centru u Beogradu, uz učešće dvadesetak grupa i muzičara.

Prve večeri, 18. oktobra, u SubBeernom centru nastupiće Električni orgazamArtan LiliEyesburnNikola Čuturilo Čutura i Vasil Hadžimanov bend, a u Elektropioniru Irie FmStuttgart OnlineDža ili Bu i Zvuk ulice.

Druge koncertne večeri „Za Koju!”, 26. oktobra, u SubBeernom centru nastupiće Obojeni programRambo AmadeusKanda Kodža i NebojšaRepetitor i Straight Mickey and the Boyz, a u Elektropioniru Čovek bez sluhaAutoparkSana Garić16 osam 23 i Bojana Bulatović Bo.

Koja je proteklog leta doživeo moždani udar u Engleskoj, a prema poslednjim informacijama – povratio je nedavno moć govora. Kojina porodica, bliski prijatelji i saradnici zahvalili su svima na pokazanoj brizi i zamolili za mir i privatnost.

Koja je 1981. godine osnovao Disciplinu kičme (od 1995. godine Disciplin A Kistchme), nakon raspada kultnog novotalasnog benda Šarlo Akrobata, da bi do danas ostala jedna od najautentičnijih i najuticajnijih grupa srpske i regionalne rok scene.

Ulaznice za koncerte „Za Koju!” po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara, za oba prostora, dostupne su u kafeu Šikarica i klubu Idiot, dok će na ulazu koštati 1.300 dinara.

Similar Posts