AA prikazi Prenosimo

#16 INmusic festival 2024.

Novo izdanje festivala INmusic, zakazano za 24 – 26. jun 2024. na zagrebačkom Jarunu, najavljuje vrlo bogat program.

Pored standardnog paketa za sva tri dana, koji košta 109 EUR (+ troškovi transakcije), u prodaji je i ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica.

Jednodnevne ulaznice po ceni od 92 EUR (+ troškovi transakcije) za 1. i 3. dan festivala, odnosno 97 EUR (+ troškovi transakcije) za 2. festivalski dan mogu se kupiti isključivo putem službenog webshopa INmusic festivala.

Količine jednodnevnih ulaznica su ograničene, a ukoliko ne budu rasprodate u pretprodaji, biće dostupne i na blagajni na ulazu festivala. Dnevne ulaznice su idealne za one posetioce koji nisu u mogućnosti da borave na sva tri dana festivala, a kupljena ulaznica vredi isključivo za tačan dan festivala. To znači da ulaznica koja je kupljena na primer za treći dan festivala, ne može da se iskoristi za prvi ili drugi festivalski dan.

INmusic festival je najdugovečniji hrvatski višednevni open-air festival koji promoviše festivalsku kulturu u Hrvatskoj od svog prvog izdanja 2006. godine i posetiocima pruža jedinstveno muzičko iskustvo kroz festivalski program raspoređen u tri dana. Putem službenog festivalskog webshopa dostupne su i sedmodnevne kamperske ulaznice po ceni od 52 EUR, koje su važeće isključivo u paru s trodnevnom ulaznicom za INmusic festival #16. Sedmodnevni festivalski kamp biće otvoren od 21. do 28.6.2024. godine.

Cene koje su ovde istaknute važe na dan 19. april 2024. Proverite izmene cena na sajtu organizatori: https://www.inmusicfestival.com/shop/ulaznice.

RASPORED NASTUPA po festivalskim danima

1. DAN FESTIVALA (ponedeljak, 24. jun) – The National, Viagra Boys, The Gaslight Anthem, Sleaford Mods, Deadletter

2. DAN FESTIVALA (utorak, 25. jun) – Hozier, Paolo Nutini, Gossip, Dogstar, Sprints

3. DAN FESTIVALA (sreda, 26. jun) – The Smashing Pumpkins, Röyksopp, Bombay Bicycle Club, Ibibio Sound Machine, Descartes a Kant

@jž

Similar Posts