AA prikazi Prenosimo

Master class „RADE nas REČI”

Svi koji poštuju reč i veruju u njenu moć imaće priliku da 24. aprila od 19.00 u klubu AZBUKA – Vukova zadužbina, Kralja Milana 2, prisustvuju jedinstvenom Master classu „RADE nas REČI”.

Zvonko Karanović, pisac, pesnik i vlasnik izdavačke kuće „Enklava”, Ivan Tokin, pisac i kolumnista, Slavoljub Stanković, pisac i kreativni direktor „Ananasa” – to je tim koji će na autentičan način izložiti kako sve reči mogu da rade za nas. Master class je namenjen svima koji bi da unaprede komunikacijske veštine, bilo da se bave umetnošću ili biznisom.

Autorka projekta POETIKA udruženja „Ars Akta” i koautorka programa RADE nas REČI, Jasna Žarković, kaže kako je zadovoljstvo raditi sa ovim kreativcima koji su odlučili da svoje iskustvo podele na drugačiji način od klasičnih edukativnih formata. „Čućemo koliko može biti teško obuzdati reči i ovladati veštinama komunikacije i kreacije. Iako naporan, taj proces donosi radost i dragocene rezultate. Jer, reči nas rade!”

Program je deo projekta u okviru kojeg će biti organizovana i Majska škola pisanja „RADE nas REČI – poezija – proza – reklama”. Vodi je isti tim, koji će kroz pet dvosatnih radionica animirati polaznike da prepoznaju i iskažu svoje kreativne potencijale.

Mesta za Master class „RADE nas REČI” su ograničena, a prijava obavezna na mejl organizatora: arsakta@gmail.com.

Similar Posts