AA arhiva

MOS – Mapa Omladinskih Sadržaja : mladi novinari beleže Beograd

Imaš li omiljeno mesto na netu? A časopis ili dnevne novine? Da li bi voleo da nešto napišeš i objaviš? MOS može postati tvoja Mreža Omladinskih Sadržaja!

Udruženje Ars Akta otvorilo je četvrtu sezonu novinarskih radionica, i poziva novu generaciju mapera da zajedno napravimo portal za mlade. Na radionicama ćemo kreirati izgled sajta, registrovati aktuelne sadržaje za mlade u gradu, obrađivati najave zanimljivih događaja, analizirati priloge polaznika i otkrivati tajne novinarskog zanata, a malo ćemo i anketirati, i od dobijenog materijala sastaviti studiju kvaliteta sadržaja za mlade u beogradskim medijima.

Radionice su namenjene mladima uzrasta od 15 do 25 godina koji sebe pronalaze kroz stvaranje drugačijeg: sadržaji portala, kao završnog proizvoda, zavisiće od njihove kreacije! MOS će beležiti i deliti informacije, i osmisliti prostor za autorske tekstove, blog, lične karte uspešnih, istraživanja, foto-zapise, nagradne konkurse, top-liste….

Prijave na konkurs za izbor polaznika kreativnih-novinarskih radionica možete slati na mejl organizatora: arsakta@gmail.com, sa naznakom u subjektu mejla: za MOS 2016. Prijava treba da sadrži ime i prezime, naziv škole/fakulteta i razred/godinu, kao i dve-tri rečenice o motivima: šta očekujete od mogućnosti da budete objavljeni 🙂

Vidimo se!

 

Ars Akta

Similar Posts