AA arhiva

PROGRAMI za mlade u Beogradu za vreme zimskog raspusta 2013/2014.

…. istražujte, kreirajte, na-učite, osvajajte, postajte….. !

Sekretarijat za sport i omladinu Grada Beograda tokom zimskog raspusta, do 19. januara 2014., organizuje besplatne programe za sve učenike Beograda.

Programi se realizuju u dve celine: kao sportsko-rekreativne aktivnosti i programi od interesa za mlade.

 

→ SPORT

Organizatori sportskih programa: devet sportskih centara, dva sportska saveza, jedno udruženje, četiri sportska kluba, kao i Zavod za sport i medicinu sporta.

Mladima su na raspolaganju: zimski kampovi, škole plivanja, škole klizanja, kao i rekreativno klizanje, koje organizuju sportski centri (Gradski centar za fizičku kulturu, Centar za fizičku kulturu „Vračar”, Sportsko-rekreativni centar „Tašmajdan”, Sportsko-kulturni centar „Obrenovac”, Sportski i poslovni centar „Novi Beograd”). Takođe, za sve ljubitelje sportova sa loptom organizovane su škole odbojke, košarke, malog fudbala i rukometa, stonog tenisa, rvanja, badmintona, streljaštva, gimnastike i šaha.

→ EDUKACIJA I KREACIJA

18 organizacija, preduzeća, ustanova ili udruženja organizuje 19 programa – radionica: konzervacije, vajanja i murala, slikarstva – ulje na platnu, ikonopisa, grafike i ekslibrisa, kao i radionicu stripa i ilustracija.

Dom omladine realizuje program „Raspust za Dž”, u „Šumicama” će biti organizovana mala škola fotografije, za nežniji pol „Škola devojka od stila”, a u Sopotu program „Od igre do pozorišta”.

Similar Posts